۱۱آذر,۱۴۰۳ | ۸:۵۴ ق.ظ
3287
23
بدون دیدگاه
لطفا کمی منتظر بمانید ...
سر تیتر خبرها
۱۱آذر,۱۴۰۳ | ۸:۵۴ ق.ظ
3287
23
بدون دیدگاه
اساساً هر چه در این خبر مطرح شده قبلاً انجام شده است و از حضور سهامدارانی مثل فولاد مبارکه به جای ایریتک که در سال ۱۴۰۱ مطرح شده تا صدور مجوز برای واردات تجهیزات که در خرداد مجوز آن صادر شده، مربوط به دوره مدیریت قبلی است و در دوره مدیریت جدید این شرکت، هیچ جبهه جدیدی ایجاد نشده و اقدام تازه ای صورت نگرفته است
به گزارش صبح اقلید و به نقل از بولتن نیوز، شرکت فولاد اقلید پارس در آذرماه ۱۴۰۳ در خبری با عنوان صدور مجوز ثبت سفارش تجهیزات وارداتی برای فولاد اقلید پارس / افزایش سهامداران قدرتمند در پروژه فولاد اقلید پارس، به اقداماتی به عنوان خبر و پیگیری های این شرکت در دوره مدیرعامل جدید اشاره کرده که این اقدامات قبلا در زمان مهندس رضا شریفی مدیرعامل قبلی انجام شده است و اعلام آنها در آذرماه ۱۴۰۳ عملا به معنای تکرار اقداماتی است که قبلا در زمان مدیریت قبلی انجام شده و اقدام جدیدی در دوره مدیریت جدید صورت نگرفته است.
به گزارش بولتن نبوز،اساساً هر چه در این خبر مطرح شده قبلاً انجام شده است و از حضور سهامدارانی مثل فولاد مبارکه به جای ایریتک که در سال ۱۴۰۱ مطرح شده تا صدور مجوز برای واردات تجهیزات که در خرداد مجوز آن صادر شده، مربوط به دوره مدیریت قبلی است و در دوره مدیریت جدید این شرکت، هیچ جبهه جدیدی ایجاد نشده و اقدام تازه ای صورت نگرفته است.
در خبری که ۲۸ آذر ۱۴۰۱ با عنوان سهامداری «فولاد مبارکه» در «اقلیدپارس» و تعهدی ۲۰ ساله در ماین نیوز منتشر شده، به موضوع سهامدار قدرتمند اشاره شده و با عنوان فولاد مبارکه و نقشی چندگانه در صنعت فولاد با حضور در اقلید، برنامه فولاد مبارکه برای ورود به پروژه فولاد اقلیدچیست؟ آمده است: فولاد مبارکه در حوزه سرمایه گذاری های خود به سراغ فولاد اقیلد پارس رفته و با خرید ۱۹ درصدی به یکی از سهامداران اصلی این مجموعه تبدیل شده است.
همچنین در مورد مجوز ثبت سفارش تجهیزات وارداتی برای فولاد اقلیدپارس، باید گفت که این مجوز که مدیرعامل فعلی به اسم خودش اعلام کرده، قبلا در زمان مدیرعامل قبلی مهندس رضا شریفی دریافت شده است.
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ درخواست نهایی توسط مهندس شریفی برای وزارت صمت ارسال شده و پنجم خرداد ۱۴۰۳ نامه موافقت را صادر کرده اند. درتاریخ ۳۱ اردیبهشت رضا شریفی مدیرعامل قبلی، در نامه ای به معاونت صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت، اعلام کرده که به پیوست فرم های سهم تامین داخلی و خارجی تجهیزات و ماشین آلات طرح تولید آهن اسفنجی شرکت فولاد اقلید پارس تهیه شده و ممهور توسط شرکت ایریتک پیمانکار پروژه، جهت انجام تشریفات ثبت سفارش تقدیم می شود و مزید امتنان است اگر در این خصوص دستورات مقتضی را صادر فرمایید.
در تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۳ نیز در نامه معاونت صنایع ماشین آلات و تجهیزات وزارت صمت به مهندس شریفی مدیرعامل سابق شرکت اقلید پارس، با موضوع طرح تولید آهن اسفنجی متعلق به شرکت اقلید پارس آمده است: بازگشت به نامه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در خصوص میزان ساخت داخل کالا و خدمات طرح تولید آهن اسفنجی، به اطلاع می رساند در راستای اجرای قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی و با عنایت به ارجاع کار به شرکت پیمانکار ایرانی میزان ساخت داخل و خدمات پروژه فوق ۶۷٫۱۰ درصد از ارزش کل طرح و به شرح جدول تعیین می شود که از این مقدار ۲۹٫۳۸ درصد خرید خارج جهت تامین مواد اولیه، اجزا و قطعات و… صرفا توسط سازندگان ذیصلاح داخلی مرتبط امکان پذیر است.
در خبر شرکت فولاد اقلید پارس که به تازگی و در دوره مدیریت جدید منتشر شده، آمده است: در تاریخ ۵ آذرماه ۱۴۰۳ جلسه ای در سازمان ایمیدرو، با حضور آقاجانلو رئیس جدید سازمان ایمیدرو، مسلم صالحی نماینده شهرستان اقلید، دهقانی مدیرعامل چادرملو سهامدار فولاد اقلید، کاظم عباسی مدیرعامل فولاد اقلید پارس، مستقیمی مدیرعامل ایریتک پیمانکار پروژه، با هدف پیگیری روند پیشرفت پروژه فولاد اقلید پارس برگزار شده است.
در این جلسه، موضوع اضافه شدن سهامداران جدید از طریق خرید حق تقدم سهام ایریتک نیز مورد تاکید قرار گرفت و آقاجانلو برلزوم اجرای این فرایند تا پایان آذرماه سال جاری تاکید داشت. این اقدام میتواند به تقویت منابع مالی پروژه و تسریع در پیشبرد عملیات کمک کند.
همچنین پس از برگزاری جلسه ی مذکور، کاظم عباسی مدیرعامل شرکت فولاد اقلید پارس، به همراه مستقیمی مدیرعامل شرکت ایریتیک، در روز سه شنبه ۶آذرماه از سایت پروژه بازدید کرده و مسائل مختلف اجراییمورد بحث و بررسی قرار دادند.
در جریان بازدید از پروژه، توافق شد که پیمانکار مسئول اجرای مرحله پایپینگ (که یکی از مراحل کلیدی پروژه است) بهزودی فعالیتهایخود را آغاز کرده و این مرحله تا پایان سال وارد فاز اجرایی شود. ایناقدام گام مهمی در تسریع روند پروژه بهشمار میرود.
همچنین در ادامه پیگیریهای مستمر مسئولان شهرستانی و مدیرانشرکت فولاد اقلید پارس، مجوز ثبت سفارش تجهیزات وارداتی پروژه، از جمله کمپرسورهای مورد نیاز، ماه گذشته توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شد. این مجوز اکنون در مراحل نهایی ثبت سفارش قرار دارد و سهامدار اصلی پروژه موظف به تأمین مالی این خریدها گردیده است. همچنین، مسیر ثبت سفارش تجهیزات به پیمانکار ابلاغ شده و مراحل اجرایی آن بهزودی آغاز خواهد شد.
کاظم عباسی مدیرعامل شرکت فولاد اقلید پارس، در پایان این بازدید با اشاره به اقدامات اخیر اظهار داشت: “با اجرای این مراحل و ثبت سفارشات تجهیزات ضروری، شاهد کاهش قابل توجهی در زمان اجرایپروژه خواهیم بود.”
اتفاقی که بازی دو سر سود برای فولاد مبارکه و در کنار آن اقلید پارس است و می تواند سرعت اجرای پروژه واحد احیای مستقیم در این مجموعه را افزایش دهد.