لطفا کمی منتظر بمانید ...

×
Generic selectors
Exact matches only
جستجو در عنوان
جستجو در محتوا
جستجو در پست ها
جستجو در صفحات

سر تیتر خبرها

صفحه اصلی › › روایتی از مبارزات انقلابی شهید رحیمی/شهیدی که امام خامنه‌ای لقب مجاهد و مبارز به او دادند

۲۳بهمن,۱۳۹۹ | ۱۰:۳۶ ق.ظ

249

51

بدون دیدگاه

روایتی از مبارزات انقلابی شهید رحیمی/شهیدی که امام خامنه‌ای لقب مجاهد و مبارز به او دادند

۴۲ سال از روزهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذرد، انقلابی که حاصل سالها مجاهدت، ایستادگی و مقاومت مردمانی بود که برای بیرون کردن دیو سیاه پهلوی از کشور تا پای جان ایستادند.
از همان ابتدا پای این نهال نوپای انقلاب، خون هایی ریخته شد تا به برکت همین خون شهدا امروز درخت انقلاب آنچنان تنومند شده که عزت و اقتدار آن در دنیا زبانزد و بی نظیر است.
روایت روزهای انقلاب و بیان مجاهدت ها و مبارزات حال و هوای عجیبی دارد، مجاهدینی که برای پیروزی انقلاب هر آنچه در توان داشتند انجام می دادند تا انقلاب به پیروزی برسد، سالها این مبارزات و مجاهدت ها ادامه داشت و سرانجام در سال ۵۷ این مبارزات به ثمر نشست و انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.


۶۹ لرستانی در انقلاب شهید شدند
از استان لرستان در دوران انقلاب ۶۹ مجاهد جان خود را تقدیم کردند که از این تعداد ۳۷ شهید از خرم آباد، ۱۲ شهید از بروجرد، ۵ شهید از الیگودرز، کوهدشت ۴ شهید، الشتر ۴ شهید، پلدختر ۳ شهید، نورآباد ۲ شهید، ازنا یک شهید و دورود هم یک شهید در آن روزها جان خود را برای پیروزی انقلاب تقدیم کردند.
اما در استان لرستان مبارزین زیادی در دوران انقلاب فعالیت داشتند از جمله شهید سید فخرالدین رحیمی که سالها برای پیروزی انقلاب مجاهدت کرد و مدتی تبعید و زندانی شد اما دست از مبارزه علیه رژیم طاغوت برنداشت و مانند سایر مبارزین فعالیت خود را ادامه داد تا انقلاب به پیروزی برسد.

مبارزات شهید رحیمی در دوران انقلاب
شهید رحیمی در سال ۱۳۲۳ درخرم آباد در خانواده ای مذهبی و متدین متولد شد، پدرش سید علی اکبر رحیمی از علمای بزرگ خرم آباد بود و پس از طی کردن تحصیلات ابتدایی، به قم مشرف شد و در شهر قم تحصیلات خود را ادامه داد و از محضر بزرگانی چون آیت اله مدنی بهره جست.
مدتی بعد در خرم آباد به روشنگری و مبارزات علیه رژیم پهلوی پرداخت، اگرچه بارها بازداشت و دستگیر شد اما هیچ گاه ناامید و خسته نشد و تا پیروزی انقلاب با همه توان ایستاد و مبارزه کرد.

تبعید شهید رحیمی و مقام معظم رهبری در یک شهر
شهید رحیمی به دنبال مبارزاتی که علیه رژیم پهلوی انجام می دادند، در سال ۵۶ توسط نیروهای ساواک دستگیر و به ایرانشهر تبعید شدند، در آنجا مقام معظم رهبری نیز به دلیل تبعید در همان منطقه حضور داشتند و شهید رحیمی در کنار مقام معظم رهبری فعالیت های سیاسی و مبارزاتی خود را دنبال می کردند.
این اقدامات سبب شده بود تا ساواک احساس ترس کند و به همین دلیل شهید رحیمی را پس از مدتی به اقلید فارس و مقام معظم رهبری را به جیرفت منتقل کردند اما از شعله مبارزات علیه رژیم کاسته نشد و هر روز حجم اعتراضات و مبارازات علیه رژیم پهلوی افزایش داشت.

 
شهید رحیمی مدتی در مسجد علوی خرم آباد، پایگاه مبارزه علیه رژیم را ایجاد کرد و در آنجا اقدام به روشنگری و آگاهی بخشی نمودند و بدون هیچ ترس و نگرانی اقدام به افشاگری علیه فساد دربار و پهلوی می کرد و علیرغم همه بازداشت ها و تبعید ها اما لحظه ای دست از مبارزه نکشید و هر روز مصمم تر در این راه حرکت می کرد.
ایستادگی در برابر دشمن در جنگ ۸ ساله
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با آغاز جنگ تحمیلی شهید رحیمی در کنار سایر رزمندگان به جبهه های حق علیه باطل شتافتند و مدتها در این میدان در برابر دشمن ایستادگی نمودند.

با برگزاری اولین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، شهید رحیمی راهی مجلس و برای خدمت به مردم در این میدان حاضر شد و در نهایت در تیرماه سال ۱۳۶۰  به شهادت رسید و پیکر پاک شهید در خرم آباد بر روی دستان مردم قدرشناس و شهید پرور لرستان تشییع و به خاک سپرده شد.
مردمی بودن، مهمترین ویژگی شهید رحیمی
سید محمد امین رحیمی فرزند شهید رحیمی در گفت و گو با سفیر افلاک اظهار داشت: شهید رحیمی شخصیتی داشت که مردمی بود و همیشه برای خدمت به مردم تلاش می کرد، چه در دوران مبارزات انقلاب و چه پس از پیروزی انقلاب همواره برای خدمتگزاری مردم آماده بود.
وی افزود: شهید رحیمی شجاع، مردمی و نترس بود که تعاملات خوبی با مردم داشت و همین سبب شده بود تا در بین مردم محبوبیت بالایی داشته باشد و نتیجه کارهایی که از پدرم باقی مانده بیانگر عملکرد شهید رحیمی است که خالصانه تلاش می کردند.

فرزند شهید رحیمی تصریح کرد: پدرم در راستای اهداف و آرمان هایی که داشتند، شجاعانه اقدام می کردند و در طول عمر خود کارهای بسیار زیادی انجام دادند که به “فخر لرستان” لقب گرفتند که باعث افتخار است.
وی بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شهید رحیمی برای خدمت به مردم وارد مجلس شدند و همه هم و غمشان این بود که خدمتگزار مردم باشند و تا قبل از زمان شهادت بی وقفه تلاش هایی را انجام دادند.
فرزند شهید رحیمی خاطر نشان کرد: شهید رحیمی ارتباط زیادی با مقام معظم رهبری داشتند و خالصانه به مردم خدمت می کردند که در سال ۶۰ در حالی که من دو ساله بودم پدرم به شهادت رسید.
پیروزی و تدوام انقلاب مرهون خون پاک شهدایی است که جانانه ایستادند تا انقلاب به پیروزی برسد و در دوران جنگ تحمیلی نیز هزاران نفر با تقدیم جان خود، درخت انقلاب را آبیاری کردند.
امروز بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می گذرد و ضروری است تا رشادت ها و جانفشانی های دلاورمردان در طول تاریخ انقلاب که از جانشان گذشتند بازگو شود.
انتهای پیام/

برچسب ها :

https://sobheeghlid.ir?/p=249