امام جمعه شهرستان اقلید با اشاره به لزوم حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست گفت: در سطح شهرستان ضریب حفاظتی منطقه شکار ممنوع بصیران نیازمند ارتقا است تا گستره نیروهای حفاظتی افزایش یابد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح اقلید، حجت الاسلام والمسلمین مجید گشول دره سیبی در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به اینکه هرجامعه به امید زنده است، گفت: بر اساس رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی یکی از مطالبی که حتماً باید در خطبهها باشد، روحِ امید و امیدافزایی است.وی افزود: اگر امید نباشد، حرکت نخواهد بود، هر امیدی هم به مردم بدهید؛ یعنی به جامعه، روح امید دمیده اید.
جامعه امروز، نیازمند روایت امیدساز
امام جمعه اقلید در ادامه گفت: امروز در معرکه بزرگ صفآرایی جبهه مقاومت اسلامی در برابر تمام اردوگاه استکبار جهانی و صهیونیسم بینالملل، نیازمند سخنگویان، سخنگاهها و رسانههایی هستیم که با باور و ایمان به نظام احسن توحیدی جهان و وعدههای صادق الهی و مبتنی بر عقلانیت حقیقی، روایت تبیینی و امیدساز را دنبال کنند و بر شجاعت و مقاومت جامعه بدمند؛ نه آنکه با روایت ناامیدسازشان دلها را تهی کرده و مقاومت را تضعیف کرده و خواسته یا ناخواسته در نقشه دشمن بازی کنند.
گشول دره سیبی با اشاره به هدف دشمن برای یک جامعه افزود: ناامیدسازی هدف اصلی جنگ شناختی است که دشمن راه انداخته؛ زیرا جامعه به امید زنده است و منطق مقاومت با امید آبیاری میشود.وی در ادامه افزود: در این میان، اگر امیدها به تردیدها و یأسها و ناامیدیها بدل شود، دشمن پیشاپیش پیروز معرکه حق و باطل خواهد شد؛ به همین دلیل رهبر حکیم انقلاب اسلامی ناامیدسازی را جرم اعلام کردند.
لزوم توجه به خواسته مردم در مدیریت
حجت الاسلام والمسلمین گشول دره سیبی در بخش دیگری از خطبه های این هفته نماز جمعه گفت:در حوزه مسکن وشهرسازی و نهضت ملی مسکن مردم سؤالات و خواسته هایی دارند که این خواسته ها باید مورد توجه مدیران و متولیان امر باشد.
وی تصریح کرد: بنیاد مسکن، راه و شهرسازی و فرمانداری در خصوص مطالبات مردم در اجرای طرح نهضت ملی مسکن به عنوان مسوول در میز خدمت هفته آینده پاسخگو باشند و با وقت گذاری در نماز جمعه در برابر خواسته های مردم صبور و پیگیر باشند تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به لزوم حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست گفت: در سطح شهرستان ضریب حفاظتی منطقه شکار ممنوع بصیران نیازمند ارتقا است تا گستره نیروهای حفاظتی
افزایش یابد.
گشول دره سیبی ادامه داد: با توجه به وجود حیوانات مختلف و بعضا کمیاب در این منطقه، نماینده مردم در مجلس پیگیر این ارتقا باشد، همچنین منطقه بیشهزار آسپاس با ۸۰۰ هکتار وسعت و با تنوع زیستی گیاهی و جانوری محل زیست پرندگان آبزی و کنار آبزی(مرغابی و اردک سرحنایی و لک لک و باقرقره) دارای آب و نیزار و بیشه زار و خاک خاص پیت است.
وی با بیان اینکه صادرات و برداشت این خاک خاص، ممنوع است، گفت: هزار سال طول می کشد تا این خاک تولید شود، این خاک خاص اسفنجیمانند و مایه تثبیت آب های زیر زمینی و چشمه زارهاست و از تالاب های پیت لندی محسوب می شود.
امام جمعه اقلید تاکید کرد: برای حفاظت از این خاک باید این تالاب در زمره تالاب های استان فارس به عنوان پانزدهمین تالاب قرار گیرد و بر آن نظارت شود، در حالی که اکنون هیچ نظارتی روی آن نیست و تنها گاهی محیط زیست سر می زند.وی افزود: تصرفات عدوانی، تغییر کاربری، ضرر به محیط زیست و آتش سوزی ها به این تالاب مهم آسیب می زند.اخیرا هم چندین هکتار آتش سوزی شده و بازسازی میخواهد، پس مسئولان ذی ربط رسیدگی کنند.
انتهای پیام/